All-in Arrangement zeevissen – MS Fish Hunter

Dagje zeevissen met vrienden of collega’s?

Een all-in arrangement zeevissen is bij MS Fish Hunter ook ècht all-in. Vanaf 2017 bestaat het arrangement zeevissen uit het volgende:

 • Opstapgeld voor het zeevissen
 • Hengelhuur voor het zeevissen
 • Onbeperkt drinken (koffie, thee, bier, fris en binnenlands gedestilleerde borreltjes)
 • Onbeperkt en doorlopend snacks (frituur en koud assortiment)
 • Optioneel (€20,00): een volledig verzorgde barbecue aan boord van de MS Fish Hunter. Kwaliteitsvlees, lekkere broodjes, salades en gezellige muziek
 • (optineel bij kabeljauw vissen voor €20 extra p.p krijgt u aas erbij)

Wat is de prijs voor een dag all-inclusive zeevissen?

Stap aan boord van een onvergetelijk avontuur met het all-in arrangement zeevissen bij MS Fish Hunter! Voor een scherpe prijs van €110 per persoon geniet je van een geweldige dag makreel vissen. Wil je de spanning van het kabeljauw vissen ervaren? Kies dan voor het €140 arrangement.

Bij ons betekent ‘all-in’ écht all-in! Van ’s ochtends vroeg tot in de avonduren ben je in de beste handen van kapitein Freddy Smit. Bij MS Fish Hunter geen gedoe, maar puur genieten. Voel je thuis, stel gerust vragen over de boot, de bemanning of vistechnieken – we staan altijd voor je klaar.

Geen verrassingen of onaangekondigde kosten achteraf. MS Fish Hunter zorgt ervoor dat jouw dagje zeevissen een zorgeloos en plezierig avontuur is. Volop vissen, ontspannen en je eigen gang gaan, dat is wat wij bieden. Maak je klaar voor een fantastische dag op zee met MS Fish Hunter!

Informatie all-in arrangement zeevissen vanuit Den Helder

Let op: De genoemde prijzen zijn all-in vanaf het vertrek vanaf de haven tot aan de binnenkomst ter hoogte van de vuurtoren.

Via onderstaand formulier plaatst u vrijblijvend een aanvraag voor het all-in arrangement zeevissen:

  Reserveringsformulier

  Impressie MS Fish Hunter

  De technische en uiterlijke specificaties van het MS Fish Hunter lezen en bekijken? Klik hier!