Dagtocht Zeevissen Den Helder

Op de meeste zaterdagen in de zomer varen we twee keer.

De eerste vaart is van 5:00 uur tot 12:30 uur en de tweede vaart is van 13:00 uur tot 20:30 uur.

Dagtocht sportvissen op de Noordzee

De MS Fish-hunter verzorgt zeevis dagtochten vanuit de haven van Den Helder. Er wordt gevaren naar de Noordzee. Door relatief korte vaartijden wordt de vistijd op de stek gemaximaliseerd en behoort verkassen van stek tot de mogelijkheden, zonder dat de vistijd in het gedrang komt.

De sportvistochten met de MS Fish-hunter zijn geschikt voor zowel individuen als groepen. Op de 21,5 meter lange boot (aanvullende specificaties) is er ruimte voor groepen vissers. Er wordt aan bak- en stuurboord gevist, dit houdt in dat iedere visser de benodigde ruimte heeft en dat de kans op het verstrikt raken van de lijnen door bijvoorbeeld stroming of foutjes niet al te groot is.

Op de stekken wordt veelal kabeljauw gevangen. Maar ook makreel, schol en andere vissoorten worden met regelmaat aan boord van de MS Fish-hunter verwelkomd. De vis mag door u meegenomen worden voor consumptie. Er is niets lekkerder en gezonder dan verse vis!

Een leuke dagtocht sportvissen op de Noordzee? Kapitein Freddy Smit neemt u graag mee aan boord van de MS Fish-hunter. En niet alleen voor het sportvissen, ook varen we uit om zeehonden te spotten.

Direct meer informatie opvragen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, of gebruik vrijblijvend onderstaand reserveringsformulier:

    Reserveringsformulier

    Video dagtocht Zeevissen Eemshaven

    Foto’s dagtocht Zeevissen