As verstrooien op zee

As uitstrooien op zee in samenwerking met Aqua-Omega

As uitstrooien op zee. MS Fish Hunter biedt u de mogelijkheid om in alle rust van uw dierbare of geliefde afscheid te nemen. U vaart exclusief met een door u aangedragen gezelschap onder begeleiding van onze bemanning naar de Waddenzee. Aldaar wordt u in de gelegenheid gesteld om in besloten kring de as te verstrooien. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om op geheel eigen wijze afscheid te nemen, bijvoorbeeld door bloemen te strooien, de gewenste muziek te laten klinken of een toespraak te houden.

Als de as is verstrooid is, geeft de schipper 3 signalen op de scheepshoorn als teken van afscheid. Daarna wordt de vlag in de top van de mast gehesen en vaart het schip terug naar de haven. U ontvangt van ons een certificaat, waarop is aangegeven op welke datum, tijd en coördinaten de as verstrooid is.

Vanuit het verleden is het in de westerse wereld een waardige dankbetuiging om de as van een dierbare na afloop van de crematie uit te strooien op een plek waar een connectie mee is of was. Hierbij kunt u denken aan het strand van één van onze eilanden, de Noordzee of elders in het waddengebied. MS Fish Hunter biedt u de mogelijkheid en vrijheid om hierin in goed overleg de juiste keuze te maken.

Aanvullende wensen omtrent het verstrooien van as, bijvoorbeeld het varen naar een bepaalde kustplaats, zijn altijd mogelijk. Voor specifieke informatie en boekingen vragen wij u telefonisch of via onze site contact op te nemen. De MS-Fishhunter werkt nauw samen met Aqua-Omega.

Direct meer informatie opvragen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, of gebruik vrijblijvend onderstaand reserveringsformulier:

    Reserveringsformulier

    Fotoimpressie as laten uitstrooien op zee

    Onderstaand treft u een korte fotoserie aan.